Home / All / Nu-i șampon, e aspirator 3în1: Wet&Dry Bosch – nu contează dacă murdăria este umedă sau uscată!

Nu-i șampon, e aspirator 3în1: Wet&Dry Bosch – nu contează dacă murdăria este umedă sau uscată!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aspiratoarele Bosch AquaWash&Clean din Seria 4 sunt multifuncționale: spală covoarele, aspiră lichidele și toate tipurile de pardoseli, fiind echipate atât cu filtrare prin apă, cât și cu sac!

La 1860, Daniel Hess, din West Union, Iowa, Statele Unite, gândește un fel de mătură cu perii rotitoare, cu un sistem de foale ce, în loc să sufle aerul, îl aspira! E gândit pentru curățatul covoarelor, funcționează, dar, deși vorbim despre primul ”aspirator” modern din istoria omenirii nu va fi, niciodată, produs la scară largă.

Anii trec. Se ajunge la putere din ce în ce mai mare, la saci încăpători, la adevărați roboți ce au grijă de casa ta. E momentul în care cei de la Bosch vin cu Bosch AquaWash&Clean, din Seria 4, aspiratoare multifuncționale echipate atât cu filtrare prin apă, cât și cu sac. Cu ele poți aspira covoarele, le poți spăla iar lichidul va fi absorbit, totul pentru o curățare igienică.

Puterea mare a motorului este cea care asigură o curățare amănunțită. Ai setări diferite, pentru un control cât mai precis. Datorită unui rezervor generos, de cinci litri, poți curăța suprafețe mai mari fără întrerupere. Când este necesar, rezervorul de apă poate fi detașat și golit cu ușurință. Peria turbo îndepărtează fiberele, firele și părul de pe covoare. Filtrul HEPA filtrează 99,95% din particulele fine de praf, precum și bacteriile.
Da, știm, de obicei ai nevoie de aparate diferite atunci când aspiri umed și uscat. Dar acum totul se schimbă! Aspiratorul AquaWash&Clean include o gamă de accesorii speciale: cu un singur aparat speli covoarele și tapițeria, aspiri lichide, dar ”rezolvi” și parchetul ori covoarele, printr-o aspirare ”clasică”.

Toate detaliile le găsești AICI!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Catalin

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

8 cele mai bune seriale thriller

Întâmplări reale şi poveşti fictive, suspans şi dragoste, personaje puternice şi actori celebri - iată cum arată unele dintre cele mai bune seriale thriller pe care trebuie neapărat să le vezi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?