Home / All / Nu-i șampon, e aspirator 3în1: Wet&Dry Bosch – nu contează dacă murdăria este umedă sau uscată!

Nu-i șampon, e aspirator 3în1: Wet&Dry Bosch – nu contează dacă murdăria este umedă sau uscată!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Aspiratoarele Bosch AquaWash&Clean din Seria 4 sunt multifuncționale: spală covoarele, aspiră lichidele și toate tipurile de pardoseli, fiind echipate atât cu filtrare prin apă, cât și cu sac!

La 1860, Daniel Hess, din West Union, Iowa, Statele Unite, gândește un fel de mătură cu perii rotitoare, cu un sistem de foale ce, în loc să sufle aerul, îl aspira! E gândit pentru curățatul covoarelor, funcționează, dar, deși vorbim despre primul ”aspirator” modern din istoria omenirii nu va fi, niciodată, produs la scară largă.

Anii trec. Se ajunge la putere din ce în ce mai mare, la saci încăpători, la adevărați roboți ce au grijă de casa ta. E momentul în care cei de la Bosch vin cu Bosch AquaWash&Clean, din Seria 4, aspiratoare multifuncționale echipate atât cu filtrare prin apă, cât și cu sac. Cu ele poți aspira covoarele, le poți spăla iar lichidul va fi absorbit, totul pentru o curățare igienică.

Puterea mare a motorului este cea care asigură o curățare amănunțită. Ai setări diferite, pentru un control cât mai precis. Datorită unui rezervor generos, de cinci litri, poți curăța suprafețe mai mari fără întrerupere. Când este necesar, rezervorul de apă poate fi detașat și golit cu ușurință. Peria turbo îndepărtează fiberele, firele și părul de pe covoare. Filtrul HEPA filtrează 99,95% din particulele fine de praf, precum și bacteriile.
Da, știm, de obicei ai nevoie de aparate diferite atunci când aspiri umed și uscat. Dar acum totul se schimbă! Aspiratorul AquaWash&Clean include o gamă de accesorii speciale: cu un singur aparat speli covoarele și tapițeria, aspiri lichide, dar ”rezolvi” și parchetul ori covoarele, printr-o aspirare ”clasică”.

Toate detaliile le găsești AICI!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About Catalin

Check Also

BLACK FRIDAY 2020: Reduceri de până la 80%

  Am început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment din an – Black Friday! …

Lasă un răspuns