Home / All / Lenovo pune cubul in miscare prin design-ul lui Y720

Lenovo pune cubul in miscare prin design-ul lui Y720

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un Cube numit Gaming

Cubul are o formă care inspiră extrem de multă seriozitate. Cele 6 fețe pătrate, egale între ele, formează atât de cunoscuta formă geometrică. Și totuși, multe variante de cub au fost folosite din joacă și pentru joacă, în ciuda simplității apărute la prima vedere.

Cubul a fost primul stil abstract al artei moderne. Într-o joacă de pensulă, Pablo Picasso a dezvoltat cubismul, o nouă abordare revoluționară a reprezentării realității în artă. Sculptorul și profesorul de arhitectură maghiar Ernő Rubik a creat joaca problemă de tip puzzle – Cubul Rubik – care a devenit cea mai bine vândută jucărie din lume.

Pentru joacă serioasă, gaming pentru cunoscători, a fost creat și IdeaCentre Y720 Cube. Cu forma și stilul său unic, modelul Y720 Cube este comparabil cu dimensiunea unei console de jocuri și se potrivește oriunde alegi să te joci.

Procesoarele de generație 7 Intel® Core ™ și grafica asigurată de NVIDIA GTX 1080 Founder Edition – îți oferă viteza și puterea de a juca jocuri intense, în timp ce faceți multitasking, fiind în același timp ușor de instalat și mutat oriunde în casă, întocmai ca o consolă de jocuri.

 

Te bucuri de procesarea de înaltă performanță, de grafica clară, de jocurile online la viteze competitive, oriunde ai chef să te joci. Pregătit pentru jocurile de ultimă generație, IdeaCenter Y vine echipat cu memorie RAM pentru a suporta fără probleme 4K HD și multitasking între jocuri și alte aplicații.

Gaming oriunde, oricând

De la jocuri first-person shooter la curse de mare viteză, te poți juca la un nivel profesional. Cu NVIDIA GTX 1080 Founder’s Edition, Y720 Cube oferă o performanță grafică ridicată, astfel încât să poți juca fără efort cadrele la rezoluție 4K HD.

Indiferent dacă preferi să joci în camera ta sau vrei să împărtășești experiența în living, alături de prietenii tăi, Y720 Cube îți permite să te joci oriunde. Comparabil în mărime cu o consolă de jocuri, este proiectat pentru o portabilitate ușoară și distracție maximă.

Procesoare & multitasking

Vrei să te joci și să faci streaming video în același timp? Vrei să editezi videoclipurile în acțiune sau fotografiile? Y720 Cube îți oferă tot ce ai nevoie. Procesorul de generație 7 Intel® Core ™ i7 are o frecvență quad-core de până la 3.6GHz și până la 8MB de memorie cache, pentru o putere de procesare fără precedent.

Indiferent că-ți asculți playlist-ul preferat, faci live-streaming în cele mai noi jocuri sau descarci filme, Y720 Cube asigură multitaskingul. Deschizi mai multe aplicații, jucând simultan jocurile preferate folosind memoria de până la 32GB DDR4.

 

Storage & LAN/WiFi inteligente

Aștepți ca un joc să se încarce pentru a-l juca? Sistemul de stocare SSD S7 de la Cube Y720 îți permite să pornești PC-ul instant, iar timpul de încărcare în jocuri este extrem de redus. Citirea datelor se face cu până la 4,6 ori mai repede decât stocarea tradițională pe HDD.

Killer Double Shot Pro permite ca Ethernet-ul (cablul) și WiFi-ul să funcționeze împreună pentru o performanță mai rapidă a rețelei, ceea ce înseamnă mai puțin decalaj în timpul jocului – mai ales atunci când faci streaming video simultan.

 

Gaming complet

Pentru o experiență completă de gaming, Y720 are un adaptor wireless Xbox preinstalat pentru Windows și de controler wireless Xbox. Perfect pentru jocurile sportive, te poți relaxa și bucura alături de prietenii tăi direct din livingul tău.

Vrei iluminarea PC-ului să se potrivească cu iluminatul living-ului sau camerei tale? Cu Lenovo Nerve Center personalizezi tot ceea ce se află în Y720 Cube, de la setări audio, reglarea vitezei procesorului, până la optimizarea rețelei de internet.

Vezi gama de produse Lenovo Y720

Pablo Picasso a dezvoltat cubismul, revoluționând arta modernă. Ernő Rubik a inventat cubul magic, transformându-l în cea mai vândută jucărie. Lenovo a creat IdeaCentre Y720 Cube, cea mai arzătoare dorință a unui gamer adevărat #NODAcademy #TechnologyIsComing #gaming #Lenovo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Filip Marian

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?