Home / Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa profesionista, cu o experienta de peste 10 ani in comertul electronic, al carei scop a fost inca de la inceput crearea unei companii cu capital romanesc 100%, care sa se adreseze nevoilor si asteptarilor de pe piata locala, aplicand cele mai inalte standarde.

Satisfactia deplina a clientilor – este cel mai inalt ideal al echipei nostre. De aceea, fiecare actiune a fiecarui angajat, din fiecare departament, este orientata astfel incat sa ne indeplinim misiunea.

  Suntem in serviciul clientilor – cautam permanent sa furnizam bunuri si servicii de inalta calitate, la preturi rezonabile, contribuind astfel la prosperitatea si fericirea dumneavoastra.

Muncim in echipa pentru dumneavoastra – ne-am unit capacitatile, priceperea si experienta pentru a indeplini obiectivele comune.

Depunem efort neobosit pentru progres – permanent cautam sa oferim cele mai bune solutii, servicii si tehnologii de achizitie astfel incat sa imbunatatim experienta dumneavoastra ori de cate ori apelati la serviciile noastre.

Credem in Cinste si Corectitudine – in fiecare tranzactie, in fiecare problema, in toate proiectele de afaceri si luam mereu hotarari, fara prejudecati, proactive si corecte.

Apreciem Curtoazia si Modestia – si de aceea respectam drepturile, nevoile si asteptarile dumneavoastra si incercam permanent sa gasim solutii in avantajul dumneavoastra.

Echipa Badabum.ro este formata exclusiv din profesionisti cu experienta dovedita! Managementul companiei este asigurat de catre specialisti ce au activat sau au condus la cel mai inalt nivel companii nationale sau multinationale de top prezente in Romania, pentru perioade de peste 10 ani.

Echipa de suport on-line sau telefonic (call center), va poate asista argumentat in alegerea corecta a produselor de care aveti nevoie. Fiecare din ei are o experienta specializata in acest sens, de peste 5 ani, dobandita in cele mai mari magazine clasice, cu traditie : Altex, Media Galaxy, Flanco, Domo.

Echipa de logistica si livrari este determinata sa va livreze produsele in cel mai scurt timp posibil si cu costuri cat mai mici. De asemenea, transportul este GRATUIT in Bucuresti, daca valoarea este mai mare de 200 de lei.

Achizitii corporate

S.C. Electronic World S.R.L. are un departament specializat si autorizat sa negocieze derularea contractelor de achizitii coporate, achizitii publice, participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii, indiferent de dimensiunea acestora.

Datorita parteneriatelor semnate cu toti producatorilor si distribuitorii autorizati, si totodata a experientei de peste 15 ani a personalului specializat, suntem increzatori ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

Pentru oferte speciale va rugam sa contactati direct acest departament:

Contact:
S.C. Electronic World S.R.L.

office@badabum.ro  / 0372.88.77.22