Home / Auto / Anvelopele de vară Continental Premium Contact 6 obțin rezultate de top la testul ADAC 2021

Anvelopele de vară Continental Premium Contact 6 obțin rezultate de top la testul ADAC 2021

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Continental_PremiumContact-6_teste_ADAC

Anvelopele de vară Continental PremiumContact 6 au obținut două calificative generale “bine” la testul ADAC de la începutul acestui an, obținând de asemenea verdictele “foarte recomandat” și “recomandat” de la ÖAMTC din Austria și TCS din Elveția. Astfel, modelul PremiumContact 6 a primit un extraordinar punctaj de 2,2. 

Cu doua locuri obținute pe podium la cel mai recent test comparativ pentru anvelope de vară, Continental PremiumContact 6 s-a situat printre cele mai bune anvelope la frânarea pe suprafețe uscate. Cele mai bune scoruri au fost obținute la: manevrabilitate pe drum uscat, umed sau pietriș, securitate, răspunsul la virare sau frânare pe drum umed. Pentru acest test s-au folosit anvelope de vară de dimensiunea 205/55 R16 V, care au oferit o performanță foarte bună și au permis ca mașina de test să fie manevrată cu mare precizie. În plus, acest model de anvelope a obținut rezultate foarte bune și pe carosabil umed. Anvelopele au obținut calificative de top pentru manevrabilitate, datorită nivelurilor foarte ridicate de aderență și capacitatea extraordinară de control pe suprafețe umede.

Continental_PremiumContact-6_teste_ADAC_VW-Golf
Sursa foto: conti-online.ro

 

În urma unui test realizat pe 17 modele de dimensiune 225/50 R17 Y, echipa ADAC a acordat cu entuziasm calificative peste medie la toate categoriile. Membrii ADAC au afirmat că aceste anvelope oferă o siguranță sporită pe suprafețele uscate și o manevrabilitate remarcabilă pe carosabil umed. Pentru anvelopele de 16 inch, automobilul de test a fost un Golf VII, iar pentru anvelopele de 17 inch s-a optat pentru un Audi A4 Avant.

Rezultate foarte bune și pentru modelul Semperit Speed-Life 3

Pe lângă calificativele extraordinare obținute pentru PremiumContact 6, Continental se laudă cu rezultate bune și pentru gama Semperit. De exemplu, Semperit Speed-Life 3 a obținut calificativul “bine”, dând dovadă de un echilibru extraordinar. Acest model de anvelope s-a remarcat printr-un nivel de precizie ridicat și prin distanțele de frânare. Mai mult, cei care au efectuat testele au afirmat că performanța s-a văzut foarte puțin afectată chiar și la temperaturi ridicate ale anvelopei. 

Cu toate că ÖAMTC și TCS au fost de acord cu ADAC în ceea ce privește evaluarea anvelopelor, au existat anumite diferențe în calificativele finale. Astfel, ÖAMTC și TCS au acordat calificativul general “foarte recomandat” pentru anvelopele de vară Continental PremiumContact 6 și Semperit Speed-Life 3, în dimensiunea 205/55 R16 V.

⇒ Vezi ofertele cu anvelope de vară Continental de pe Badabum.ro ⇐

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Stoian Roxana

Check Also

Cum realizezi epilarea definitivă acasă și care sunt avantajele ei

În contextul actual, în care este esențial să păstrezi distanța socială și nu poți merge la salon, simți nevoia, totuși, să-ți continui rutina de beauty, pentru a-ți păstra un aspect îngrijit și a-ți menține energia pozitivă. În acest sens, epilarea definitivă cu IPL este una dintre alternativele pe care le ai la îndemână, pentru că este ușor de realizat, nu implică riscuri, iar rezultatele ei sunt de durată. Totul este să ții cont de câteva reguli simple, cum sunt și cele de mai sus, ca să eviți eventualele neplăceri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?