Home / Auto / Anvelopele de vară Continental Premium Contact 6 obțin rezultate de top la testul ADAC 2021

Anvelopele de vară Continental Premium Contact 6 obțin rezultate de top la testul ADAC 2021

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Continental_PremiumContact-6_teste_ADAC

Anvelopele de vară Continental PremiumContact 6 au obținut două calificative generale “bine” la testul ADAC de la începutul acestui an, obținând de asemenea verdictele “foarte recomandat” și “recomandat” de la ÖAMTC din Austria și TCS din Elveția. Astfel, modelul PremiumContact 6 a primit un extraordinar punctaj de 2,2. 

Cum au obținut anvelopele Continental PremiumContact6 calificative bune

Cu doua locuri obținute pe podium la cel mai recent test comparativ pentru anvelope de vară, Continental PremiumContact 6 s-a situat printre cele mai bune anvelope la frânarea pe suprafețe uscate. Cele mai bune scoruri au fost obținute la: manevrabilitate pe drum uscat, umed sau pietriș, securitate, răspunsul la virare sau frânare pe drum umed. Pentru acest test s-au folosit anvelope de vară de dimensiunea 205/55 R16 V, care au oferit o performanță foarte bună și au permis ca mașina de test să fie manevrată cu mare precizie. În plus, acest model de anvelope a obținut rezultate foarte bune și pe carosabil umed. Anvelopele au obținut calificative de top pentru manevrabilitate, datorită nivelurilor foarte ridicate de aderență și capacitatea extraordinară de control pe suprafețe umede.

Continental_PremiumContact-6_teste_ADAC_VW-Golf
Sursa foto: conti-online.ro

 

În urma unui test realizat pe 17 modele de dimensiune 225/50 R17 Y, echipa ADAC a acordat cu entuziasm calificative peste medie la toate categoriile. Membrii ADAC au afirmat că aceste anvelope oferă o siguranță sporită pe suprafețele uscate și o manevrabilitate remarcabilă pe carosabil umed. Pentru anvelopele de 16 inch, automobilul de test a fost un Golf VII, iar pentru anvelopele de 17 inch s-a optat pentru un Audi A4 Avant.

Rezultate foarte bune și pentru modelul Semperit Speed-Life 3

Pe lângă calificativele extraordinare obținute pentru PremiumContact 6, Continental se laudă cu rezultate bune și pentru gama Semperit. De exemplu, Semperit Speed-Life 3 a obținut calificativul “bine”, dând dovadă de un echilibru extraordinar. Acest model de anvelope s-a remarcat printr-un nivel de precizie ridicat și prin distanțele de frânare. Mai mult, cei care au efectuat testele au afirmat că performanța s-a văzut foarte puțin afectată chiar și la temperaturi ridicate ale anvelopei. 

Cu toate că ÖAMTC și TCS au fost de acord cu ADAC în ceea ce privește evaluarea anvelopelor, au existat anumite diferențe în calificativele finale. Astfel, ÖAMTC și TCS au acordat calificativul general “foarte recomandat” pentru anvelopele de vară Continental PremiumContact 6 și Semperit Speed-Life 3, în dimensiunea 205/55 R16 V.

⇒ Vezi ofertele cu anvelope de vară Continental de pe Badabum.ro ⇐

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Rețete simple și rapide de chec pufos – secretele gustului irezistibil

Mirosul irezistibil de aluat copt, gustul delicios de ciocolată sau vanilie și textura pufoasă, așa s-ar descrie, pe scurt, un desert apreciat deopotrivă de adulți și de copii. Checul făcut în casă, căci despre el vorbim, este una dintre cele mai simple prăjituri. Nu trebuie să fii un expert, ca să obții ceea ce îți dorești, iar întreg procesul preparării lui poate fi amuzant și creativ, mai ales dacă îi implici și pe cei mici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?