Home / Știați că? / Uncategorized / Lenovo ThinkPad: Laptopuri testate la extrem

Lenovo ThinkPad: Laptopuri testate la extrem

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lenovo ThinkPad inovatie fara compromisuri

 

Laptopurile Lenovo ThinkPad sunt recunoscute și apreciate pentru design-ul elegant și foarte practic, dar și pentru performanțele inegalabile. Deoarece ThinkPad-urile sunt în general recomandate pentru afaceri, design-ul și întregul concept al acestora se bazează pe ergonomie, procese îmbunătățite și un mod de utilizare plăcut. ThinkPad Seria E, Seria X1 sau Seria T sunt printre cele mai căutate și renumite serii din această gamă.

 

Cum au luat naștere laptopurile Lenovo ThinkPad

LENOVO thinkpad inovatie design performanta

Încă din 1992, Lenovo ThinkPad se bazează pe inovație fără compromisuri, iar conceptul a pornit de la o simplă cutie japoneză. Primul laptop ThinkPad a fost modelul 700C, inspirat de designul elegant ale cutiei japoneze bento lăcuită în negru. Cutia bento este de fapt o cutie cu diverse compartimente pentru mancarea de prânz, care datorită design-ului exterior perfecționat în timp, a devenit un lux. Iar astfel, design-ul, tehnologia și toate elementele ce definesc laptopurile ThinkPad, plasează utilizatorul în centrul experienței.

 

ThinkPad Mil-SPEC: laptopuri testate la standarde militare

Mil-SPEC reprezintă un set de standarde create pentru testarea rezistenței și a fiabilității, iar laptopurile din gama Think sunt supuse constant unor astfel de teste. Durabilitatea, rezistența și fiabilitatea sunt doar o parte dintre beneficiile laptopurilor Lenovo ThinkPad.

 

laptopuri thinkpad testate la extrem

Laptopurile ThinkPad sunt testate la extrem în condiții neobișnuite, cum ar fi testele de temperatură, umiditate, vibrații sau praf. Tocmai pentru că materialele modelelor Think sunt atât de rezistente, ele fac față cu brio în condiții extreme – de la umiditate și radiații solare până la altitudini joase și variații mari de temperatură. De aceea, ThinkPad-urile sunt recunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor în timp. Iată doar câteva dintre testele pe care Seriile E, T, X1 și nu numai, le-au trecut cu succes: 

  • Umiditate: Supus la 91-98% umiditate de la 30°C până la 60°C;
  • Vibrații: Testat în timpul funcționării și oprit;
  • Radiații solare: Șapte cicluri de 24 de ore de radiații UV simulate;
  • Șoc termic: Minus 25-60°C pe durata a 3 cicluri de 2 ore;
  • Praf și impurități: Cicluri de 6 ore cu praf și nisip de siciliu.

Află mai multe despre testele militare la care sunt supuse laptopurile ThinkPad.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Roxana

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?