Home / All / Expansiunea globala Netflix – sustinuta de LG

Expansiunea globala Netflix – sustinuta de LG

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Noul parteneriat va oferi o galerie extinsa de continut din partea celei mai importante retele de Internet TV din lume

-Blog LG Romania

LG a anuntat pe 6 Ianuarie 2016 incheierea unui parteneriat global cu Netflix, in scopul facilitarii expansiunii retelei dincolo de pietele unde este deja prezenta (Americi, Europa de Vest, Australia, Noua Zeelanda si Japonia). Expansiunea va aduce o gama extinsa de continut de inalta calitate, inclusiv seriale 4K HDR, pentru mai multe piete din Asia, Orientul Mijlociu si Europa.

Datorita calitatii superioare a imaginii si a performantei aduse in industria televizoarelor Smart, cat si experientei de vizualizare a Netflix oferita, LG a fost ales ca partener principal Netflix la nivel global. La momentul lansarii, LG si Netflix isi vor combina eforturile pentru a oferi acces prepaid pentru serviciile Netflix.

Printre serialele originale Netflix se numara Daredevil, Orange is the New Black si Sense8. De altfel, compania planuieste sa ofere membrilor sai la nivel global si varianta refacuta in HDR a serialului Marco Polo. In cadrul International Consumer Electronics Show (CES) 2016, care are loc in Las Vegas intre 6 si 9 ianuarie, LG va prezenta un clip special 4K HDR din serialul Daredevil, pregatit pentru tehnologia Dolby Vision™. Netflix a felicitat LG pentru gama de televizoare 4K HDR OLED, care ofera cele mai profunde nuante de negru, cel mai bun contrast si cele mai vibrante culori, aspecte care ofera o experienta extraordinara pentru continutul Netflix.

Scott Mirer, vice presedinte pentru relatii cu partenerii din cadrul Netflix declara:

„Parteneriatul nostru global cu LG va permite iubitorilor de divertisment din intreaga lume sa descopere si sa se bucure de Netflix […] Ne bucuram de oportunitatea de a pune la dispozitia membrilor nostri cea mai avansata tehnologie care le permite vizionarea serialelor lor preferate in 4K si HDR.”

Brian Kwon, presedinte si CEO al LG Home Entertainment Company declara:

„Parteneriatul global cu cel mai important furnizor de continut din lume, Netflix, este un motiv de bucurie pentru noi, […] Din punctul nostru de vedere, LG continua sa isi dedice resursele pentru tehnologiile de imagine si audio, cu scopul de a oferi consumatorilor din intreaga lume o experienta 4K si HDR superioara. Prin adoptarea celor mai noi tehnologii, LG va conduce in continuare piata mondiala de televizoare premium.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Purificatorul de Aer: de ce ai nevoie de unul și cum îl alegi pe cel mai bun

Într-un context al poluării excesive, aerisirea corectă a locuinței devine tot mai importantă, însă, pentru …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?