Home / Divertisment / HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum și extinderea platformelor SMART de divertisment și video-on-demand integrate (Netflix, HBO GO, Youtube, Amazon Prime Video, Youtube Kids și Spotify), adaptându-se, astfel, noilor cerințe și trenduri din zona media și home entertainment.

Sistem de operare Android TV 9.0

Datorită colaborării cu Google LLC, echipa Horizon a reușit să diversifice oferta de produse prin integrarea sistemului de operare Android TV 9.0 (Pie) în noile soluții hardware, dar și a funcțiilor avansalte de utilizare intuitivă și interconectivitate. Experiența de vizionare și divertisment TV este astfel îmbunătățită considerabil prin utilizarea comenzilor vocale pe dispozitive din gama Google Nest (Home Mini, Home, Home Max, Home Hub, etc.) și prin partajarea conținutului de pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită noilor platforme Android TV ce dețin certificarea Works with Google Assistant”.

Pe de altă parte, începând de anul acesta, noua gamă de televizoare construită în jurul platformei HORIZON Smart TV (HOS 3.0)  va veni însoțită de certificarea „Works with Alexa”. Prin sincronizarea cu un dispozitiv Amazon Alexa (Echo Dot, Echo, Echo Show, Echo Spot, etc), utilizatorii vor putea transmite comenzi vocale si vor putea controla diverse funcții ale televizorului HORIZON. Printre aceste funcții se numără pornirea / oprirea unităților, schimbarea canalului sau modificarea volumului.

Sunetul mai aproape de tine cu Dolby Audio și DTS

 

Noile tehnologii HDR10, DTS-HD și DTS TruSurround™ duc calitatea imaginii și a sunetului la un total alt nivel. În plus, pentru cei ce caută o experiență imersivă, HORIZON pune la bătaie modele noi, echipate cu tehnologii precum Dolby Vision și Dolby Atmos, ce oferă o experiență cinematografică extraordinară. Astfel, utilizatorii se pot bucura de imagini pline de contrast, un sunet bogat în detalii, culori vibrante și reproducerea perfectă a tuturor nuanțelor pentru un efect HDR superior. Experiența vizuală este completată de linia de produse audio Hi-Fi și de sistemele audio Dolby Atmos 5.1.2 din gama ACUSTICO by HORIZON.

Televizoarele HORIZON acoperă o plajă largă de modele și functionalităti, cu diagonale cuprinse între 24” (60 cm) și 75” (190 cm), la prețuri cuprinse între 449 Lei și 4.999 Lei. 

Vezi oferta noastră de televizoare HORIZON!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Stoian Roxana

Check Also

Lenovo pune cubul in miscare prin design-ul lui Y720

Un Cube numit Gaming Cubul are o formă care inspiră extrem de multă seriozitate. Cele …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?