Home / Gaming / Dell G3 3579 – Oricât vrei a te întrece / Eu rămân la toate RECE

Dell G3 3579 – Oricât vrei a te întrece / Eu rămân la toate RECE

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Dell G3 3579 cu Intel Core i7-8750H Processor e proiectat după cerințele avansate specifice ale jucătorilor. Procesoare și plăci grafice separate și puternice, placă video de calitate, dimensiuni mici, greutate, la fel. Poți face streaming fluid, sunetul este impresionant dar întrebarea tuturor pasionaților de jocuri este: se încinge? NU, pentru că cele două ventilatoare permit…joaca fără pauză, menținând sistemul RECE!

Salut, sunt Dell G3 3579! Nu vreau să te rețin mult, așa că te rog să-mi dai voie să mă prezint, în zece puncte.

  1. Sunt proiectat de specialiști care au ținut cont de cerințele tale, iubitorule de jocuri! Adică vin echipat cu procesoare noi, cu plăci grafice separate și puternice, pentru o experiență de joc cât mai intensă și cât mai aproape de realitate.
  2. Vin cu Intel Core i7-8750H Processor, am o placă video NVIDIA GeForce GTX 1050, o memorie de 8GB DDR4, 2666MHz, Hard Disk 128GB Solid State Drive (Boot) + 1TB 5400RPM .
  3. Nu-s nici greu, nici mare! Am dimensiuni de fotomodel, 222.7 x 380 x 258 mm și o greutate de 2.93 kg.
  4. Grafica îmi este superioară: placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 este puternică, îți permite să folosești configurații superioare pentru jocuri, beneficiind de detalii extraordinar de clare, de imagini mai captivante și de o experiență de joc pe care noi o numim ”realistă”.
  5. Știu, o să mă întrebi de unghiuri. Da, jocurile sunt acum mai clare din aproape orice unghi, pe un ecran de 15″, cu unghi larg de vizualizare și tehnologie de comutare în plan, cu afișaj FHD antireflex.
  6. Pot face un streaming impecabil. Și asta grație tehnologiei SmartByte, cea care prioritizează conținutul vizual, pentru un streaming fluid.
  7. Vin și cu un sunte impresionant, fără falsă modestie. Boxele sunt orientate în față, cu tehnologie Waves MaxxAudio Pro.
  8. Sunt construit pentru viteză: unități de stocare duble, cu opțiuni SSD, printre care se numără PCle NVMe. Noul port Ethernet oferă compabilitate pentru conexiuni 100/1.000 Gigabit complete, pentru viteză sporită.
  9. Cei care m-au achiziționat deja au început să mă laude, deja. Spun că n-am flex deloc pe tastatură, în zona de mijloc, acolo, la ”G” și la ”H”, că sunt robust și solid.
  10. Și ca să terminăm: am un Port USB 2.0, două USB 3.0. Plus două ventilatoare care vă permit să vă jucați cât vreți, fără pauze. Da, fără pauze, pentru că, adaptându-l pe Eminescu, ”Oricât vrei a te întrece / Eu rămân la toate, rece!” Și asta contează enorm, nu?

Gata, nu vreau să crezi că mă laud, dar e posibil să mai fi uitat ceva, în graba asta. Așa că pentru toate specificațiile, poți da un click AICI! Salut și spor la joc!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Catalin

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?