Home / All / ASUS ROG GT51 aduce gaming-ul din viitor in prezent

ASUS ROG GT51 aduce gaming-ul din viitor in prezent

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vine vacanța de vară. Cu soare, mare, plajă și muuult timp liber. Pentru joacă, normal. Iar dacă tot ne jucăm, s-o facem cum trebuie. Pentru o experiențe de gaming ieșite din comun, există ASUS ROG GT51. Acest sistem a fost creat pentru a integra ADN-ul de jocuri marca ROG, oferind utilizatorului puterea de care are nevoie pentru a obține gloria absolută în materie de gaming.

AERODINAMIC & FUTURIST

Din primul moment, vei observa elementele de design inspirate de tehnologia avioanelor de vânătoare. Curajos și agresiv, aerodinamic și atractiv, design-ul include margini poligonale și unghiuri drepte strânse, însoțite de suprafețe perfect finisate. Ca dovadă că design-ul lui GT51 a câștigat nu doar un premiu 2016 CES® Innovation Award, ci și 2016 iF Design Award.

Priza de aer rece în formă de turbină, plasată pe partea din față a carcasei, îți va confirma că lucrurile sunt extrem de serioase și făcute cu simțul răspunderii. Priza de aer rece nu are doar un rol pur decorativ, fiind complet funcțională și echipată cu un ventilator cu conector PWM (Pulse Width Modulation) ce atrage aerul în sistemul de răcire

TRANSPARENTA & EFECTE

Când admiri o mașină de curse, îți dorești să vezi și ce minuni ascunde bolidul sub capotă. O fereastră laterală formată dintr-o matrice foarte fină îți oferă posibilitatea vizualizării funcționării componentelor interne ale modelului ROG GT51 – design-ul plăcii de bază, efectele luminoase și sistemul perfect de organizare a cablurilor.

Sistemul de iluminare al modelului ROG GT51 nu este prezent doar la exterior. În interiorul carcasei, vei putea vedea în acțiune LED-urile incluse în sistemul ROG Aura implementat pe placa de bază. Poți chiar personaliza aceste efecte de lumină în funcție de jocul pe care-l joci.

Efectele de lumină dinamice iluminează carcasa modelului ROG GT5, acestea incluzând și faimosul logo ROG, precum și sisteme laterale duble. Poți personaliza LED-urile RGB plasate pe priza de aerisire cu până la 8 milioane de culori. Atunci când vrei overclocking-ul modelulului ROG GT51 se activează modul de iluminare OC.

OVERCLOCKING COMPLET

ROG GT51 este înarmat pentru victorie, fiind echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 de Generația a 6-a, pentru performanțe fără precedent în jocuri. ASUS selectează procesoarele, le supune unor teste speciale timp de 40 de ore și optimizează performanțele pentru a le face cu 14% mai rapide decât orice alt procesor de pe piață. În combinație cu aplicația TurboGear, acesta îți oferă posibilitatea accelerării procesorului printr-o singură apăsare de buton, cele 4 core-uri ale CPU-ului atingând 4.6GHz fără a necesita repornirea sistemului! Soluția de răcire cu lichid Hydro Overclocking System instalată pe procesor asigură o stabilitate excelentă în cazul operațiunilor de overclocking.

Soluție de răcire multi-zonă a lui EOG GT51C asigură managementul eficient al căldurii prin scăderea temperaturii sistemului cu până la 31%, chiar și în condiții de utilizare intensă în sesiuni maraton de jocuri. Procesorul este răcit de un sistem de răcire cu lichid, în timp ce GPU-ul dispune de un canal de aerisire dedicat. Unitate a de alimentare, instalată în partea de jos a carcasei, dispune de asemenea de propriul sistem de răcire cu aer.

 

GRAFICĂ & VITEZĂ DE EXCEPȚIE

ROG GT51 suportă plăci video până la NVIDIA® GeForce® GTX™ TITAN X (2-Way SLI) pentru a crea lumi virtuale extraordinare în jocuri. Te bucuri de o experiență deosebită, cursivă și fără întreruperi, în jocuri la o rezoluție 4K UHD la peste 60fps. Tehnologia NVIDIA® G-SYNC™ minimalizează întârzierile și elimină artefactele pentru a-ți oferi ce mai rapidă și cursivă experiență grafică în jocuri – toate fără a afecta performanțele în jocuri.

Inovații de ultimă generație, cum ar fi unitatea SSD NVMe PCI Express®, memoria RAM DDR4 și interfața USB 3.1 accelerează viteza sistemului. Unitățile de SSD de ultimă generație NVMe PCIe® în configurație Raid 0 vă oferă viteze de acces la date de până la 3.2Gbps – de șase ori mai rapide decât SSD-urile în configurație SATA. Iar unitățile RAM DDR4 și USB 3.1 oferă performanțe deosebite ale memoriei și de conectivitate.

DETALIILE CARE FAC DIFERENȚA

 

CONECTOR USB 3.1 Type-C de pe partea din față este reversibil, ceea ce ușurează semnificativ conectarea oricăror dispozitive, eliminând riscul distrugerii cablului sau interfeței prin conectarea dispozitivelor în direcția ”greșită”. Pe lângă vitezele de transfer de date de până la 10Gbps, acesta suportă de asemenea funcția Quick Charge pentru a-ți oferi opțiunea reîncărcării foarte rapide a tuturor dispozitivelor externe conectate.

 

 

CONECTORUL HI-FI ESS audio aurit de pe partea frontală a carcasei este dotat cu unitate DAC şi amplificator pentru căşti ESS Sabre pentru a asigura calitatea Hi-Fi a sunetului redat.

 

 

 

BRĂȚARA ROG îți oferă acces la partiția specială Shadow Drive — o partiție ascunsă pe unitatea de stocare ce oferă un nivel ridicat de siguranță și confidențialitate pentru datele tale personale. Poți utiliza de asemenea BRĂȚARA ROG pentru a activa modul de overclocking al modelului ROG GT51.

 

 

XSPLIT GAMECASTER – aplicația exclusivă Aegis II dispune de o interfață de utilizare foarte prietenoasă, ce-ți permite monitorizarea performanțelor sistemului tău ROG GT51. Aceasta include și utilitarul XSplit Gamecaster, astfel încât vei putea transmite sau înregistra cu ușurință conținutul din jocuri prin intermediul unei interfețe suprapuse, ușor accesibile. Printr-o singură apăsare de buton puteți face note în jocuri, sau chiar interacționa cu prieteni sau fani transmițând acțiunea pe Twitch.

 

Un gamer adevărat are nevoie de putere pentru a obține gloria absolută în materie de gaming. Asus ROG GT51 are în ADN toate calitățile pentru a transforma gaming-ul în artă. Fiți pregătiți pentru extraordinar! #NODAcademy #TechnologyIsComing #gaming  #ASUS #RepublicOfGamers

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Filip Marian

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Cum îți amenajezi grădina, ca să petreci weekenduri perfecte în familie – idei de pus în practică

Un weekend petrecut în familie, aproape de casă și în aer liber, este oricând binevenit. Află cum îți poți amenaja grădina în acest sens

Faci un comentariu sau dai un răspuns?