Home / All / Microsoft Xbox One S

Microsoft Xbox One S

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Xbox One S

Singura consola cu Blu-ray 4K, redare video 4K si HDR

1

Cea mai noua consola de jocuri si divertisment 4K.

specs

2

Cu 40% mai mica.

2TB memorie de stocare.

Sursa de alimentare interna.

 

Joaca cele mai noi jocuri, inclusiv clasicele Xbox 360 pe o consola cu 40% mai mica.Dar nu te lasa pacalit de dimensiune – are o sursa de alimentare interna si pana la 2 TB memorie de stocare.Xbox One S este cel mai avansat Xbox din toate timpurile.

d2571f2c-e1ab-4286-a8bc-2e615347d0fb

f79108ae-fdcf-47db-bf23-57f96d06622c

High Dynamic Range

Experimenteaza culori mai  bogate, mai luminoase in jocuri ca Gears of War 4 sau Forza Horizon 3.

Cu un contrast mai mare intre culorile deschise si cele inchise, tehnologia HDR aduce adevarata experienta de joc mai aproape de tine.

 

c15096d7-8b6a-4330-b7db-7788441e6c8b

4K Ultra HD Blu-ray™ si Streaming

Cu o rezolutie de 4 ori mai mare decat in HD, 4K Ultra HD afiseaza cele mai clare si mai realiste imagini si video.

Poti reda continut de pe Netflix sau Amazon Video si poti viziona filme Ultra HD Blu-ray la o calitate desavarsita.

 

IR Blaster

Poti configura consola Xbox One S sa porneasca alte dispozitive, cum ar fi TV, receiverul A/V sau receiverul de cablu. Fie ca te joci sau urmaresti un film, infrarosul integrat face procedeul mult mai rapid permitandu-ti sa uiti de telecomenzi.

 

screen_shot_2016-06-22_at_11-39-59_pm

Gamepad Wireless

Experimenteaza confortul sporit al noului gamepad wireless cu un design mai subtire si mai fluent.Semnalul wireless este de doua ori mai puternic iar datorita tehnologiei Bluetooth te poti juca pe PC-uri cu Windows 10, tablete si telefoane.

Xbox One S

 

Vezi aici -> https://goo.gl/M3n2i9

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Administrator

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

8 cele mai bune seriale thriller

Întâmplări reale şi poveşti fictive, suspans şi dragoste, personaje puternice şi actori celebri - iată cum arată unele dintre cele mai bune seriale thriller pe care trebuie neapărat să le vezi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?