Home / Gaming / Rețineți: 23 aprilie. Mortal Kombat 11. Aici poți face precomanda!

Rețineți: 23 aprilie. Mortal Kombat 11. Aici poți face precomanda!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

23 aprilie 2019. Lansare Mortal Kombat 11. Acestea sunt lucrurile pe care iubitorii jocurilor trebuie să le rețină. Personaje noi, voci noi. Plus o ediție Premium, ce vine într-o cutie neagră. Badabum are o pagină specială pentru precomanda Mortal Kombat 11

Pare greu de crezut dar, da, de la Mortal Kombat 1 și până astăzi au trecut…27 de ani. Era un joc arcade, prevăzut cu un joystick și cu cinci butoane. Totul 2D. Cele două decenii și jumătate s-au scurs, am ajuns la a 11-a…ediție. Pentru că pe 23 aprilie 2019 se lansează Mortal Kombat 11, pe care deja-l poți precomanda la Badabum, AICI!

Cu ce vine nou Mortal Kombat 11 pe 23 aprilie?

În primul rând, cu fețele cunoscute, familiare. Dar și cu altele noi. Apare Kronika, întâiul ”boss”…feminin din istoria Mortal Kombat. Ea este Păstrătorul timpului, creatorul existenței. Pentru că poate controla scurgerea vremii, este extrem de puternică și capabilă de schimbări importante. Se naște și un nou luptător, botezat Geras. Este devotat și loial Kronikăi și, la rândul său, poate să manipuleze timpul. Celelalte personaje cunoscute – Skarlet, Sub-Zero, Sonya Blade ori Scorpion spun, și ele, ”prezent!”. Apropos de Sub-Zero, vă dezvăluim un mic secret: nu va mai fi maltratat de către Scorpion…Acesta are mai mult treabă cu Raiden, cu care se va duela într-o bătălie explozivă, soldată, la final, cu apariția altui Scorpion, care, la înfățișare, este mult mai apropiat de imaginea ”tradițională”.

Există trei variante de lansare:

  • Varianta standard – disponibilă pe platforme (Xbox, Playstation, Nintendo, PC)
  • Varianta Premium Edition – disponibilă pe platforme (Xbox, Playstation, PC)
  • Varianta Kollectors Edition – disponibilă pe platforme ( Xbox, Playstation) etc

În momentul în care, în decembrie 2018, a început să se vorbească despre Mortal Kombat 11, a apărut zvonul vă luptătoarea UFC și, în același timp, super starul WWE, Ronda Rousey, va punea ”voce” pentru rolul Sonya Blade, iar vestea s-a adeverit. Da, anii au trecut și peste faimosul personaj, acum ceva mai în vârstă, dar mișcarea sa, Fatality, cea de prezentare, vă va captiva.

Mortal Kombat 11 este programat a fi lansat pe 23 aprilie 2019. Confom ”tradiției”, cei care fac precomanda pe Play Station 4 sau Xbox One vor primi acces la versiunea beta, începând din 28 martie 2019. Plus bonus, precomanda înseamnă că se vor putea juca cu Shao Kahn! Pentru fanii adevărați, există și un Mortal Kombat 11 Premium Edition (include jocul de bază și Kombat Pack), ce vine cu:

  • Șase noi caractere DLC care pot fi redate
  • Accesul prealabil la caracterele DLC la o saptamana
  • Șapte Skin-uri
  • Șapte seturi de unelte

Mortal Kombat 11. Dată lansare: 23 aprilie. Precomandă Badabum: AICI!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Catalin

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?