Home / All / Atinge perfectiunea in gaming cu nVidia GeForce

Atinge perfectiunea in gaming cu nVidia GeForce

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În spatele unui bărbat puternic, stă o femeie și mai puternică. Acum înlocuiește bărbat cu procesor sau CPU (Central Processing Unit), iar femeie cu placă video, și vei avea definiția relației între cele mai importante două componente ale unui calculator, cât  și directa dependență între cele două. În materie de gaming, cu cât este mai puternică placa video, cu atât procesorul este pus mai bine în evidență, iar performanțele PC-ului sunt cu mult mai ridicate.

Pentru atingerea perfecțiunii în gaming, NVIDIA a creat seria GEFORCE® GTX 10. Tehnologiile inovative folosite, experiența 4K, HDR și VR au pus bazele celor mai puternice plăci grafice dedicate gaming-ului. Plăcile grafice din seria GeForce GTX 10 sunt alimentate de NVIDIA Pascal, cea mai evoluată arhitectură GPU de gaming din lume. Noua arhitectură GPU oferă de două ori performanța plăcilor grafice de generație anterioară, plus noile tehnologii inovatoare de gaming șii experiențe VR inovatoare.

 

Atunci când îți dorești și mobilitate extremă, îți poți descătușa puterea de gaming cu cele mai performante laptopuri, cu procesoare grafice GEFORCE® GTX 10. Sisteme elegante, puternice, destinate gamingului, oferă un design și tehnologii revoluționare pentru a da o nouă dimensiune experienței de gaming pe laptop.

PORTABILITATE MAXIMĂ

Jocurile sunt un mod de viață și nu ar trebuie să te țină legat de un birou sau de o cameră. Laptopurile GEFORCE® GTX vin cu toate caracteristicile dorite, de la design Max-Q, pentru un aspect superelegant și până la procesoarele grafice din seria 10, pentru performanță puternică și silențioasă.

PERFORMANȚA ÎN JOC

DESIGN MAX-Q

Pentru prima dată în istorie, toate GPU-urile GeForce GTX sunt disponibile în laptop-uri subțiri de 18mm. Acest lucru este posibil cu MAX-Q, o soluție inovatoare pentru proiectarea celor mai subțiri, mai rapide și mai silențioase laptop-uri de gaming din lume. Totul a fost proiectat pentru cea mai tare experiență gaming-ului pe laptop, incluzând cipurile, driver-ele, componentele termice, cele electrice și multe altele. Mai multă performanță, mai puțin zgomot. Laptopurile proiectate cu MAX-Q beneficiază de cele mai bun acustice, de 40dBA sau mai bine.

VR READY & NVIDIA G-SYNC

Te joci cu performanța VR de nouă generație, cea mai scăzută latență și compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante mărci de căști – cu tehnologia NVIDIA VRWorks™. Cu efectele VR audio și video, vei auzi și vei simți fiecare moment al jocului.

Cu tehnologia de redare de neegalat, ai cea mai fluidă experiență de joc. NVIDIA G-SYNC sincronizează ratele de reîmprospătare ale afișajului cu cele ale plăcii grafice din laptopul cu GEFORCE® GTX, eliminând ruperea ecranului și tremuratul în timpul jocului.

NVIDIA BATTERY BOOST & WHISPER MODE

Uită de grija încărcătorului și joacă-te când călătorești. BatteryBoost™ oferă performanța și durata de viață a bateriei de care ai nevoie să treci la următorul nivel din joc.

NVIDIA WHISPER MODE este modul ultraeficient care face laptopul să funcționeze mult mai silențios în timpul jocurilor, atunci când acesta este conectat la priză. Funcționează prin sincronizarea inteligentă a ratei de cadre a jocului simultan cu configurarea setărilor grafice pentru un raport putere / eficiență optim.

FUNCȚII & AVANTAJE 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Filip Marian

Check Also

Rețete simple și rapide de chec pufos – secretele gustului irezistibil

Mirosul irezistibil de aluat copt, gustul delicios de ciocolată sau vanilie și textura pufoasă, așa s-ar descrie, pe scurt, un desert apreciat deopotrivă de adulți și de copii. Checul făcut în casă, căci despre el vorbim, este una dintre cele mai simple prăjituri. Nu trebuie să fii un expert, ca să obții ceea ce îți dorești, iar întreg procesul preparării lui poate fi amuzant și creativ, mai ales dacă îi implici și pe cei mici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?