Home / All / Panasonic Home Networking System

Panasonic Home Networking System

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
1467698357735
Panasonic Home Networking System este un sistem wireless care te ajuta sa creezi o retea puternica de camere, senzori si prize inteligente chiar la tine acasa. Le poti controla extrem de simplu prin intermediul unei aplicatii facile instalata pe smartphone sau tableta.
Monitorizeaza-i pe cei mici cand sunt in camera lor, chiar si in timp ce gatesti!
Poti sa-l vezi pe cel mic in timp ce doarme cu ajutorul camerei de supraveghere prin intermediul tabletei sau smartphone-ului. Detecteaza orice miscare, sunet si temperatura pentru a te notifica in cazul in care apare o situatie neprevazuta. Microfonul intregrat al camerei de supraveghere si speakerul iti permite sa vorbesti cu cel mic si poate reda pana la 5 melodii de adormit copiii.
Monitorizeaza-ti animalele de companie oricand, de oriunde, atunci cand nu esti acasa
Iti poti verifica animalele de companie oricand chiar si atunci cand nu esti acasa. Camera de supraveghere este echipata cu un senzor de temperatura care te va notifica atunci cand exista o schimbare a acesteia. Poti controla luminile din casa cu ajutorul prizei smart, de la distanta sau conform unui program presetat.
Vezi cine vine in vizita atunci cand esti acasa, sau in lipsa ta
Camera de supraveghere exterioara este echipata cu un detector de miscare care, atunci cand este activat trimite o alerta catre telefonul tau sau tableta. Poti vedea cine te viziteaza si poti purta o conversatie cu acesta.
Esti informat atunci cand exista pericolul de spargere chiar daca esti la birou
Senzorul detecteaza orice persoana suspicioasa intra in casa atunci cand esti plecat si are urmatoarele functii : -trimite o notificare -transmite un semnal de alarma -incepe inregistrarea video.
Protejeaza-ti familia si casa
Monitorizeaza-ti casa de oriunde cu sistemul de supraveghere Panasonic! Instaleaza camerele de exterior pentru a vedea toate intrarile, garajul, gradina si toate celelalte zone exterioare. Din interiorul casei vezi si inregistrezi orice spatiu in timp real, zi sau noapte si in conditii de lumina slaba Poti sa-ti supraveghezi pana si animalele de companie.
Controleaza luminile chiar din confortul patului tau
Porneste sau opreste luminile din orice camera oricand, prin intermediul telefonului sau tabletei. Poti de asemenea controla luminile de la parter in cazul in care te afli la un alt etaj in dormitor.
Controleaza sistemul de iluminare atunci cand esti plecat pentru a deruta eventualii hoti, crezind ca este cineva in casa
Poti porni sau opri orice dispozitiv din casa, de oriunde cu ajutorul telefonului sau tabletei. Poti porni sau opri curentul conform unui program presetat. Astfel, atunci cand esti in vacanta, te poti juca cu luminile pentru preveni o eventuala spargere a locuintei.
Poti alege unul din pachetele preconfigurate, poti adauga accesorii individuale unui pachet existent sau iti poti configura propriul sistem prin alegerea accesoriilor de care ai nevoie.
Vezi aici -> https://goo.gl/iFxfkH
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Administrator

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Purificatorul de Aer: de ce ai nevoie de unul și cum îl alegi pe cel mai bun

Într-un context al poluării excesive, aerisirea corectă a locuinței devine tot mai importantă, însă, pentru …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?