Home / All / Tesla lansează în România noua gamă de Electrocasnice Incorporabile!

Tesla lansează în România noua gamă de Electrocasnice Incorporabile!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tesla este un brand relativ recent de electronice și electrocasnice originar din Serbia, fără vreo legătură cu renumita companie auto deținută de Elon Musk. Compania s-a lansat pe piața din România în 2018, cu o gamă variată de televizoare și aparate de aer condiționat. Recent, Tesla și-a extins portofoliul printr-o nouă gamă de electrocasnice incorporabile.

Noua categorie de produse a fost introdusă pe piața autohtonă în ultima parte a anului 2020. În acest sens, important de menționat este faptul că, în prezent, Badabum este singurul brand care deține în portofoliu acest tip de electrocasnice.

De ce să alegi noua gamă de electrocasnice incorporabile Tesla

În acest moment, oferta de electrocasnice incorporabile Tesla cuprinde:

  • Plite 
  • Cuptoare 
  • Hote
  • Combine frigorifice

Gama recent lansată se diferențiază, printre altele, printr-un design premium și elegant, dar și printr-o eficiență sporită. De asemenea, unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucură este faptul că produsele beneficiază de 60 de luni garanție. 

Pe de altă parte, brand-ul mizează foarte mult pe calitatea materialelor produselor sale; de exemplu, plitele incorporabile sunt fabricate din sticlă ceramică SCHOTT CERAN®, un material de înaltă calitate, rezistent la temperaturi înalte și cu o precizie extraordinară. În plus, pentru o siguranță sporită, aceste produse vin însoțite de funcția “Child Lock”, atât de necesară pentru părinți.

Electrocasnicele incorporabile Tesla abia ce și-au facut debutul pe site-ul nostru. Fii cu ochii pe www.badabum.ro – în cel mai scurt timp vom extinde și mai mult categoria de produse disponibile!

Descoperă gama de electrocasnice incorporabile Tesla!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Stoian Roxana

Check Also

Cum îți amenajezi grădina, ca să petreci weekenduri perfecte în familie – idei de pus în practică

Un weekend petrecut în familie, aproape de casă și în aer liber, este oricând binevenit. Află cum îți poți amenaja grădina în acest sens

Faci un comentariu sau dai un răspuns?