Home / All / Tesla lansează în România noua gamă de Electrocasnice Incorporabile!

Tesla lansează în România noua gamă de Electrocasnice Incorporabile!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tesla este un brand relativ recent de electronice și electrocasnice originar din Serbia, fără vreo legătură cu renumita companie auto deținută de Elon Musk. Compania s-a lansat pe piața din România în 2018, cu o gamă variată de televizoare și aparate de aer condiționat. Recent, Tesla și-a extins portofoliul printr-o nouă gamă de electrocasnice incorporabile.

Noua categorie de produse a fost introdusă pe piața autohtonă în ultima parte a anului 2020. În acest sens, important de menționat este faptul că, în prezent, Badabum este singurul brand care deține în portofoliu acest tip de electrocasnice.

De ce să alegi noua gamă de electrocasnice incorporabile Tesla

În acest moment, oferta de electrocasnice incorporabile Tesla cuprinde:

  • Plite 
  • Cuptoare 
  • Hote
  • Combine frigorifice

Gama recent lansată se diferențiază, printre altele, printr-un design premium și elegant, dar și printr-o eficiență sporită. De asemenea, unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucură este faptul că produsele beneficiază de 60 de luni garanție. 

Pe de altă parte, brand-ul mizează foarte mult pe calitatea materialelor produselor sale; de exemplu, plitele incorporabile sunt fabricate din sticlă ceramică SCHOTT CERAN®, un material de înaltă calitate, rezistent la temperaturi înalte și cu o precizie extraordinară. În plus, pentru o siguranță sporită, aceste produse vin însoțite de funcția “Child Lock”, atât de necesară pentru părinți.

Electrocasnicele incorporabile Tesla abia ce și-au facut debutul pe site-ul nostru. Fii cu ochii pe www.badabum.ro – în cel mai scurt timp vom extinde și mai mult categoria de produse disponibile!

Descoperă gama de electrocasnice incorporabile Tesla!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Electrocasnice

Electrocasnice necesare pentru o bucătărie utilă și modernă

Bucătăria este locul unde petrecem o bună perioadă din timpul unei zile, indiferent că gătim, …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?