Home / All / BLACK FRIDAY 2020: Reduceri de până la 80%

BLACK FRIDAY 2020: Reduceri de până la 80%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Am început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment din an – Black Friday! Doar câteva zile au mai rămas până la marea Explozie a Reducerilor, într-un univers plin de Electronice și Electrocasnice reduse până la -80%.

Când dăm startul Black Friday 2020

Începând cu 13 Noiembrie, vei putea experimenta cel mai mare Bum de reduceri la produsele tale preferate, timp de 3 zile. Ca să nu ratezi startul, asigură-te că te-ai abonat la newsletter-ul nostru, chiar aici, astfel încât să fii primul care prinde reducerile, în exclusivitate.

Reduceri de până la 80%

O mulțime de Electronice și Electrocasnice mari și mici vor beneficia de prețuri irezistibile. Ca să-ți dăm un mic spoiler, uite câteva dintre categoriile de produse pe care le vei regăsi la super preț:

  • Mașini de spălat vase de la 899 lei
  • Mașini de spălat rufe de la 699 lei
  • Uscătoare de rufe începând cu 899 lei
  • Mașini de tocat carne de la 119 lei

Mai mult, vei avea parte de prețuri imbatabile inclusiv la produsele electronice pe care ți le-ai dorit tot anul. De exemplu, vei putea achiziționa o Tableta Lenovo cu doar 699 lei, dar și un Televizor 4K, Smart TV, Android, 50” la numai 1149 lei

Mai vrei? Mai avem! Pentru iubitorii de sisteme audio, ar fi bine să știe că se pot bucura de Sisteme Soundbar cu 50% reducere. Mai mult, din oferta de Black Friday nu puteau lipsi Electrocasnicele Mici, precum Blenderele, care vor beneficia de reduceri de 80%.

Și mai multe Beneficii

Pentru noi, încă de la început, scopul principal a fost și este să oferim clientului o experiență cât mai satisfăcătoare. Astfel încât, Black Friday implică și alte beneficii și servicii extra de care te poți bucura. Poți alege dintre multiple opțiuni de plată, cum ar fi: online, numerar, în rate fară dobândă sau prin POS chiar la tine acasă. În București, pe lângă avantajul de a achita produsele prin POS la domiciliu, oferim transport gratuit și sigur până la ușa casei tale. Ne-am gândit la toate aceste beneficii tocmai pentru ca tu să poți avea o experiență cât mai plăcută, inclusiv de Black Friday.

Ești pregătit? Te așteptăm pe Badabum.ro!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Purificatorul de Aer: de ce ai nevoie de unul și cum îl alegi pe cel mai bun

Într-un context al poluării excesive, aerisirea corectă a locuinței devine tot mai importantă, însă, pentru …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?