Home / Gadget / Bosch VitaBoost Blender. Și nuca devine fină ca mătasea

Bosch VitaBoost Blender. Și nuca devine fină ca mătasea

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

La 30.000 de rotații pe minute, chiar și cel mai dur miez de migdală se recunoaște învins. Șase lame de inox ce-ar putea urni și un transatlantic. Plus șase programe, pentru smoothie-uri, shake-uri sau supe sănătoase. Cană generoasă, de doi litri, ca să nu umblăm cu ocaua mică. Și o aplicație ce te menține sănătos în fiecare zi. Doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor, în fața dumneavoasă se prezintă blenderul ”Bosch VitaBoost”!

Să fim sinceri! Noi spunem ”blender” iar dumneavostră ziceți, imediat, la ce vă gândiți. Deci…”blender!” Pac, primul lucru e ”putere”!Este? Ce facem în acest caz? Venim și arătăm că ”Bosch VitaBoost” are un motor de 1.600 W (mamă, asta nu e la aspiratoare?) și o viteză de 30.000 de rotații pe minut. Dacă acesta din urmă dispune de 60 de secunde, câte rotații atinge într-o fracțiune? Să traducem pe înțelesul pietonului de pe zebră. Ai nuci, migdale ori semințe? Le pui în blender! Nu le mai ai! Acum te lauzi cu pireuri ori cu preparate tartinabile. Totul cât ai clipi, pentru că indiferent cât de dură e marfa, puterea motorului și rotațiile pe minute transformă, totul, în mătase!

Șasă cai frumoși! Nu, șasă lame din oțel inox. Șasă programe!

Mergem mai departe. ”Blender”. Pac, ”lame”, nu? Da, multe vitamine se ascund fie în miez, fie în coajă. Degeaba ai putere și rotații, dacă nu ai ”dinți” buni! Așa că șase lame din inox de înaltă calitate vin să garanteze o textură extrem de fină. Plus rezistență de lungă durată, plus performanță stabilă. Plus șase programe, pentru nenumărate smoothie-uri, shake-uri, supe sănătoase și multe altele. După fiecare preparare, programul de curățare al ”Bosch VitaBoost” face ca spălarea să fie cât se poate de simplă.

Urmează ”cană”, corect? Să nu fie mică, produsele să nu dea pe afară. Buuuun. Studiile științifice recomandă cinci porții de fructe și legume zilnic. Cana noastră are doi litri, pentru tine și pentru familia ta, iar mesele sănătoase sunt preparate foarte rapid. Recipientul din Tritan rezistent face față ingredientelor dure, precum nuci, migdale sau cuburi de gheață. Ca să nu mai vorbim despre rețetele pe care le vei găsi în cartea noastră. Pornim de la lapte de migdale făcut în casă și ajungem la supe consistente, plecăm de la sosuri pesto gustoase și ajungem la înghețate dulci și aromate. Nu contează că ești începător în ale gătitului sau un adevărat chef, cu siguranță vei găsi preparatul preferat în carte.

Bonus – una bucată aplicație zilnică!

Și acum, pe final, ceva la care nu te gândeai. O aplicație! Pentru că serviciile nu se termină la cumpărarea ”Bosch VitaBoost” , blenderul vine și cu o aplicație ”VitaBoost”, pentru a deveni puțin mai sănătos în fiecare zi!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Catalin

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Curățenia și dezinfectarea casei pas cu pas: cele mai eficiente sfaturi

Parcă și viața ni se schimbă după o curățenie temeinică, atunci când este ordine și …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?