Home / Auto / Fugi d’acia, nu se poate! Ba da! DACIA, mini-SUV electric! Din 2021!

Fugi d’acia, nu se poate! Ba da! DACIA, mini-SUV electric! Din 2021!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pare greu de crezut, dar nu este o utopie. Conform veștilor ce ”transpiră” din presa franceză, Dacia ar putea lansa, în 2021, un mini-SUV electric! ”Minunea” ar veni la 10.000 de euro, se va încărca la priză normală, în patru ore și va avea o autonomie de circa 200 de km!

Renault a venit și a propus ”Renault City K-ZE” pentru piața din China, lucru dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai. Încă de atunci s-a pus problema extinderii proiectului pentru piața europeană, pe drumul deschis de producătorul francez în domeniul electrificării. Așa a apărut numele de...Dacia!

Conform celor…auzite, vorbim despre o mașină cu cinci uși și cu o alură de mini-SUV, ce ar urma să se vândă, în Franța, la 14.000 de euro, iar în România cu puțin peste 10.000. ”Dacia City K-ZE”, dacă se va numi așa, nu va fi la fel de luxoasă precum un ”Zoe”, însă, dacă va păstra caracteristicile versiunii chineze, va dispune de dotări suficiente! Va avea o baterie de capacitate medie, ceea ce înseamnă o autonomie limitată la 200 de kilometri. Pentru a permite lansarea noului ”Sandero”, Dacia electrică nu va apărea mai devdeme de 2021!

Dacia electrică:

  • versiunea pentru Europa a ”Renault K-Ze” din China
  • cinci uși, patru locuri
  • încărcare 100% la priză normală, în patru ore
  • autonomie electrică de 200 km
  • cameră marșarier, climatizare, navigație cu ecran tactil
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Catalin

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?