Home / All / Samsung Galaxy S10+ – o galaxie de 10

Samsung Galaxy S10+ – o galaxie de 10

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Având în spate 10 ani de pionierat, dar și multe premiere în domeniu, cei de la Samsung se prezintă cu o galaxie: Galaxy S10e, S10 și S10+, trei bijuterii care-ți aduc următoarele generații de inovații mobile. Să facem, așadar, prezentările!

Galaxy S10e, S10 și S10+. Următoarea generație de telefoane Galaxy este AICI!

DESIGN

Pentru că este recreat complet, fără margini ce să-ți distragă atenția, telefonul nu iese doar în evidență, dar se și distanțează de celelalte. La el vizionezi neîntrerupt. Ecranul elegant Infinity-Q Display este decupat perfect cu laserul, vine cu o securitate sportivă dar și cu un Dynamic AMOLED, cel mai inovator ecran Galaxy de până acum! Specialiștii au schimbat verificarea de securitate de pe spatele telefonului, aducând-o în față, integrând scanerul ultrasonic pentru amprente direct în ecran. Ai putea crede că este complicat? Nici vorbă: sigur și ușor de folosit — îți permite să deblochezi, să tragi sau să ții degetul pentru a deschide aplicația dorită.
Un lichid unic din componența Dynamic AMOLED reduce lumina albastră deranjantă cu 42%, fără a schimba culoarea elementelor de pe ecran. Poți să vezi filme sau să te joci până noaptea târziu fără a te deranja la ochi, pentru a avea apoi un somn liniștitor.

CAMERA

Nimeni nu-ți cere să fii un profesionist! Camera are un câmp vizual de 123 de grade și folosește un unghi ultra-larg pentru ca utilizatorul să poată capta imagini uimitoare, de o calitate cinematografică. Dacă ai nevoie de un sfat, sistemul îți sugerează compoziții de imagine și-ți optimizează setările pentru cadrul în cauză.

PERFORMANȚĂ

Acum poți împărți energie! Wireless PowerShare îți permite să încarci și alte dispozitive. Cum? Simplu! Telefoanele Galaxy S10e, S10 și S10+ sunt proiectate pentru a putea încărca dispozitive certificate Qi și unele dispozitive portabile Samsung, cum ar fi un încărcător wireless. Pur și simplu așezi dispozitivul deasupra telefonului, fără a fi necesar vreun cablu!

Pe baza rezultatelor unor teste efectuate în laboratorul celor de la Samsung, s-a arătat că dispozitivele din seria Galaxy S10 pot fi încărcate wireless cu 27-36% mai rapid decât cele din seria precedentă, dar, logic, timpul variază în funcție de modelul specific.
Telefoanele Galaxy S10e, S10 și S10+ îți ”învață” rutina și tiparele zilnice de utilizare, păstrând dezactivate aplicațiile de care nu ai nevoie. De asemenea, modul economisire adaptivă de putere îți gestionează durata de viață a bateriei în funcție de predicția zilei tale.

Acum poți difuza și distribui oriunde te afli, grație funcției Wi-Fi inteligente, care atinge viteze mult mai mari, prin Wi-Fi6, asigurând o conexiune stabilă și securizată chiar și la rețelele publice. Poate fi comutată fără probleme pe LTE, pentru a atinge viteze incredibile de 2,0 Gbps.

Cele trei dispozitive vin și cu o adevărată revoluție în domeniul jocurilor, dar și cu difuzoare stereo ori cu sistemul Dolby Atmos.

INTELIGENȚĂ

Hardware-ul inteligent și avansat reține modul în care utilizatorul folosește telefonul, astfel că se adaptează pentru a dura mai mult și pentru a funcționa mai eficient, astfel ca acesta să beneficieze, pe durata întregii zile, de cea mai înaltă performanță. Inteligența artificială intervine, astfel că Bixby Routines ”sugerează” aplicațiile și funcțiile folosite frecvent în funcție de oră și de locație, pentru a dezvolta o experiență naturală.

Dispozitivele prezentate mai sus se pot găsi AICI!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Catalin

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?