Home / All / Black Friday 2016: reduceri la peste 40.000 de mii de produse

Black Friday 2016: reduceri la peste 40.000 de mii de produse

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Zeci de mii de produse din diverse categorii vor beneficia de reduceri subtanțiale pe Badabum.ro de Black Friday. Televizoare, laptopuri, electrocasnice mari, electrocasnice mici sau produse de îngrijire dentară vor avea prețuri cu reduceri ce pot ajunge și la 70%.

black-friday-sale-splash_1017-1097

Avem o experiență de peste șapte ani în piața vânzării online a electronicelor și electrocasnicelor si am a fost parte la toate campaniile de Black Friday cu vânzări însumând peste 1 milion de produse. Magazinul online s-a dezvoltat de la an la an, gama de produse a fost diversificată iar platforma optimizată.

10.000 vizitatori simultan pe site

Pentru atâția vizitatori suntem pregătiți să deschidem ușile magazinului virtual de Black Friday. Suntem siguri că nu vor fi probleme nici anul acesta, după cum nu au fost nici în anii din urmă. Chiar dacă nu am avut probleme majore în nici unul din anii precedenți, anul acesta am adus îmbunătățiri platformei, plecând de la principiul că întotdeauna e loc de mai bine. Capacitatea actuală a site-ului este de 10.000 de vizitatori simultan.

Schimbările de anul acesta au vizat și structura site-ului, produsele și categoriile fiind reorganizate pentru a asigura ergonomia cumpărăturilor. S-a făcut o investiție substanțială în platformă, investiție care vizează atingerea într-un timp destul de scurt obiectivul principal al companiei: acela de a face parte din rândul jucătorilor notabili în comerțul online de electronice și electrocasnice.Pentru unii poate părea un obiectiv mult prea ambițios dar suntem siguri că prin experiența și determinarea echipei noastre, îl putem îndeplini. Cifrele arată cât de bine am crescut de la an la an aspect care ne motivează, ne arată că putem.

Reduceri de până la 70%

Întocmai atleților serioși, ne antrenam de câteva luni pentru marea „competiție” din 18 și 19 noiembrie. Pentru a asigura cele mai bune oferte in perioada Black Friday , echipa a negociat cu producătorii cele mai bune prețuri astfel încât să aducă clienților, si anul acesta, produse la costuri foarte atractive. Principalele categorii de produse care vor avea reduceri substanțiale sunt:

Monitoare – până la 50%

Laptopuri – până la 40%

Componente și periferice – până la 72%

Imprimante – până la 40%

Televizoare – până la 50%

Electrocasnice și produse de îngrijire personală – până la 70%

Reducerile la telefoane smartphone pot ajunge și la 1.500 RON în timp ce sistemele video interfon pot avea reduceri de 600 RON iar camerele video auto de 99 RON.

img_0717-1

Și nu, nu vom ”fura” startul. Pentru Badabum, Black Friday e o singură dată pe an, la sfârșit de noiembrie, nu mai devreme, nu mai târziu. În restul anului avem promoții și reduceri substanțiale despre care cei interesați află din timp pentru a se bucura de ele. Una dintre ele este în plină desfășurare: dacă vrei sa afli primul de reducerile de Black Friday, te abonezi la newsletter. În plus, așa ai și șansa de a câștiga 100 de lei. (Inscrie-te Aici)

Nu doar reduceri, ci și alte avantaje

Pentru noi, pe lângă reduceri, Black Friday înseamnă și o serie de servicii conexe care să faciliteze accesul cât mai rapid și la costuri cat mai mici al cumpărătorului la produsele dorite. Oferim transport gratuit în Bucureşti precum şi posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plată: online, în rate, la domiciliu sau la sediul Badabum. Din informațiile pe care le avem, suntem singurii din comerțul online de produse electronice și electrocasnice care facilităm plata prin POS la domiciliul clientului. Am creat aceste avantaje astfel încât să satisfacem o gamă variată de preferințe și pentru a-i mulțumi pe toți cei care vin la noi.

Vă așteptăm pe Badabum.ro!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Administrator

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Electrocasnice

Electrocasnice necesare pentru o bucătărie utilă și modernă

Bucătăria este locul unde petrecem o bună perioadă din timpul unei zile, indiferent că gătim, …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?