Home / All / La revedere, Motorola

La revedere, Motorola

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lenovo a declarat in cadrul CES prin Rick Osterloh (CEO Motorola) ca va unifica cele doua divizii de telefoane mobile sub numele de Lenovo. Numele Motorola, asociat cu primul telefon mobil si celebru prin telefonul ultra-subtire Razr (echipat cu tonul de apel „Hello, Moto”), va disparea in curand de pe produse. In locul lui va sta „Moto by Lenovo”.

Brand-ul Moto al Motorola urmeaza a fi folosit doar pe dispozitivele din gama de varf iar pentru celelalte va fi folosit brand-ul propriu: Vibe. Numele Motorola in sine nu va disparea cu totul, ci va fi pastrat la nivel corporatist ca o divizie a Lenovo, care urmeaza sa fie responsabila intreg segmentul de telefoane mobile din cadrul Lenovo.

Lenovo, care a achizitionat Motorola Mobility in 2014 de la Google, declarase initial ca scopul era de a proteja si dezvolta Motorola ca si brand. Cu toate acestea, datorita scaderii in popularitate a dispozitivelor Motorola, Lenovo a hotarat sa-si foloseasca propriul nume ca brand, pastrand, in schimb, si logo-ul iconic „M” al Motorola.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

BLACK FRIDAY 2020: Reduceri de până la 80%

Am început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment din an – Black Friday! Doar …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?