Home / All / Noi suntem pregătiți de Black Friday! Tu ești pregătit?

Noi suntem pregătiți de Black Friday! Tu ești pregătit?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Porneşte nava spaţială imaginară şi vizitează micul nostru cosmos în care zeci de produse gravitează în jurul reducerii de 70%. Timp de 3 zile vei avea reduceri „out of this world”.

Televizoare, laptopuri, electrocasnice mari, electrocasnice mici şi produse de îngrijire dentară vor avea preţuri cu până la 70% mai mici. Astfel, un laptop Lenovo are o reducere de 1000 lei, în timp ce o maşină de spălat şi o combină frigorifică Samsung pot fi achiziţionate cu o reducere de 300 de lei. Iar cei care visează la un aparat foto DSLR Canon, îl poate cumpăra acum cu un 600 de lei mai puţin.

Black Friday începe vineri, 20 noiembrie și va continua până duminică 22 noiembrie. Așadar, dacă nu vrei să ratezi ofertele noastre, înscrie-te aici, urmărește toți pașii din ghidul de supraviețuire și fii cu ochii pe noi de Back Friday!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

Electrocasnice

Electrocasnice necesare pentru o bucătărie utilă și modernă

Bucătăria este locul unde petrecem o bună perioadă din timpul unei zile, indiferent că gătim, …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?