Home / All / Tehnologie HiTech chiar şi pentru spălat rufe?

Tehnologie HiTech chiar şi pentru spălat rufe?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

F14U2TDN0_LG

Pentru că vremurile în care se spălau rufele la mână par a fi uitate până şi de către bunicile noastre, ne-am pus recent întrebarea: ok, nu ne mai putem imagina viaţa fără maşina de spălat dar atunci când o cumpărăm, pe ce criterii o alegem?

Ei, şi de aici poate începe o adevărată dezbatere. Pentru unii dintre noi, preţul maşinii de spălat pare să fie factorul hotărâtor în achiziţionarea acesteia. Pentru alţii, clasa energetică. Este important pentru ei ca maşina să nu consume mult curent pentru a nu-şi extinde cheltuielile casei. Sunt oameni care dau o mare atenţie şi designului. Maşina lor de spălat rufe trebuie musai să fie îngustă sau… argintie.

Dar mai sunt şi alte criterii de care am putea ţine cont atunci când achiziţionăm o maşină de spălat? Da, ar fi chiar mai multe iar unele dintre ele sunt cu totul speciale şi, mai ales la îndemână, prin intermediul maşinii de spălat rufe LG.

Telefonul mobil încarcă noi programe de spălare
Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descărca noi programe de spălare, precum cele pentru lână, Baby Care şi spălare la rece. Aceste programe pot fi folosite prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe maşina de spălat.

Descoperă din timp eventualele probleme ale maşinii prin intermediul telefonului

Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizată pentru funcţia Smart Diagnosis™, care ajută utilizatorul să identifice rapid şi eficient aproape orice problemă minoră înainte ca aceasta să devină majoră.

Economie de 15% la energie şi 40% la consumul de apă

Plus spălare cu 30 de minute mai rapidă. TurboWash contribuie la reducerea semnificativă a timpului total de spălare, realizeză economie de energie şi oferă ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, funcţia Jet Spray îmbunătăţeşte performanţele deja excepţionale de spălare şi clătire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive şi permite ca TurboWash™ să deruleze mai rapid, un întreg ciclu de spălare. Dar asta nu e tot: mașina de spălat LG F14U2TDN0vine cu 5 ani garanție și 10 ani garanție la motorul Direct Drive.

Mai multe caracteristici care o fac specială, le puteti descoperi pe www.badabum.ro unde se comercializează la preţ foarte avantajos.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?