Home / All / TOP 3 telefoane numai bune pentru selfie

TOP 3 telefoane numai bune pentru selfie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

SELFIEEE

Este un fapt confirmat pentru noi toți : Trăim în era “selfie ”! La serviciu, la scoală, în vacanță sau pe stradă în drumurile cotidiene, mulți dintre noi nu scăpăm ocazia de a ne imortaliza în foarte celebrul “selfie”. Iar cum mobilul a devenit gadgetul care ne însoteste mereu și peste tot,  companiile producătoare de telefoane mobile se întrec în a atașa telefoanelor camere secundare performante, care să ne ajute să realizăm cele mai reușite fotografii.

Dar care ar fi un  top 3 telefoane mobile, numai bune pentru selfie-uri? Am facut o mică analiză și am ajuns la concluzia că urmatoarele telefoane pot face parte din acest top:

Primul pe listă este Asus ZenFone Selfie. De ce? Pentru că este creat special pentru acest lucru. Designul ergonomic și marginile de numai 3.9 mm grosime îl face ideal de tinut în palmă, iar datorită butonului de pe spatele telefonului, selfie-urile sunt foarte ușor de capturat. Camera frontală este de 13 MP, cu un unghi de capturare de până la 88 grade, ideală pentru a captura cel mai frumos zâmbet. Cu ajutorul tehnologiei Dual Red Real Tone Flash și al senzorilor de calitate superioară, pozele ies excelente în orice condiții de luminozitate. Îl găsești pe Badabum.ro și poti alege dintre cinci variante de culori: Glacier Gray, Glamour Red, Pure White, Sheer Gold și Pink.

Al doilea pe lista este HTC Desire EYE, ce realizează fotografii incredibile din ambele părți datorită camerei secundare și a celei frontale de 13 MP cu instrumente integrate pentru autoportrete și editări instantanee. Dar asta nu e tot: poți realiza selfie-uri prin comandă vocală sau pur și simplu zâmbind. Telefonul este disponibil aici pe varianta blue.

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă este Sony Xperia C5 Ultra.  Un telefon optimizat pentru selfie-uri, ce are camere de 13 MP cu autofocalizare, dispuse atât pe față, cât și pe spate. Camera din față are distanță focală de 22mm și blitz LED. Rulează Android 5.0 Lollipop, ecranul este IPS  de 6 inch, are 16 GB de spațiu, slot pentru card micro SD, tehnologie LTE și baterie de 2930 mAh care ține până la două zile. Îl găsești aici în varianta dual sim și single sim și mai multe nuanțe de culori.

Suntem siguri că, cu ajutorul acestor gadgeturi fotografiile tale vor arăta mai bine ca niciodată!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?