Home / All / Gadgetul care transformă televizorul în computer!

Gadgetul care transformă televizorul în computer!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Nu mai vrei să iei laptopul de la serviciu sau, într-o zi, l-ai uitat acasă şi ai nevoie urgent de informaţiile importante din el? Ei bine, o asfel de situaţie nu mai este una generatoare de stres. Pentru că există o soluţie foarte practică şi la îndemână: Micro PC Compute Stick de la Intel, un gadget care transformă automat orice monitor sau televizor cu HDMI într-un computer complet funcţional!

Măsoară doar 10 cm și este noutatea absolută în materie de computing. Poate fi conectat la orice monitor sau televizor cu HDMI iar pentru el nu-ți trebuie decat un mouse și o tastatură cu conexiune Bluetooth.

Asadar, acasă, la birou sau oriunde ai un display HDMI, cu Micro Pc Compute Stick și cei 8GB de memorie ai acces la datele tale non stop. Poți trimite e-mail-uri, poţi naviga pe internet, poti vorbi pe chat cu prietenii, intr-un cuvant poţi face tot ceea ce reuşeşti cu un sistem de operare Linux.  În plus, cu slotul micro SD inclus, ai spațu de stocare suplimentar ce-ţi permite sa accesezi documentele mai repede și mai simplu.

Mai multe specificații gasești pe badabum.ro, unde îl poti achiziționa la doar 539 lei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?