Home / All / Philips Series 7000, de dragul amintirilor

Philips Series 7000, de dragul amintirilor

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Daca esti unul dintre barbatii care s-au saturat de minutele in sir pierdute in fata oglinzii sau de iritatia neplacuta cauzata de lamele traditionale, noi avem solutia- noul aparat de tuns barba Philips BT7210/15. Aspira pana la 90% din parul tuns.

Nu ne crezi pe cuvant? Poate te vor convinge cele cateva randuri scrise de unul dintre prietenii Badabum.ro care au trecut de la barbieritul conventional la aparatul de tuns si styling facial.

„Îmi duc aminte perfect. Seara aceea e undeva, perfect țintuită acolo, în memorie. Tata era grăbit. Se bărbierea zilnic. Ofițer al Armatei Române. ”Nu ne permitem să ne facem de râs”, îl auzeam zicând. Ceva treburi îl întârziaseră atunci. Uitase ușa la baie deschisă. Să fi avut, așa, pe la șapte, hai, poate opt ani. Stăteam cu respirația ținută. Se dăduse cu spumă, se luase o dată, acum se rădea în răspăr. Era o operațiune pe care o mai facuse de mii de ori dar, pentru mine, care vedeam întâia oară, arăta, așa, a acțiune coborâtă, parcă, din Olimp. Așa mi-a zis: ”Cătă, băiețelul devine tânăr atunci când se va bărbieri prima oară”…

poza2

Sunt trei decenii și mai bine de atunci. Când vreau  ca aducerile-aminte să mă troienească cu drag, mă primenesc cu ușa deschisă la baie. Asta dacă e timp. Dacă nu, pun mâna pe un Philips Series 7000, noul aparat de tuns barba. E super comod, pentru că adună până la peste 90 la sută din părul tăiat. Cu alte cuvinte, ești asemenea indianului apache: nu lași urme.

Grație lamelor realizate în totalitate din metal, ai un trimmer ultra-precis, 20 de setări de lungime, de la 0.5 la 10mm și, ceea ce contează, o autonomie de până la 75 de minute! Ba, nu, cel mai tare e că nimeni nu te mai ceartă că ai lăsat urme de păr prin baie! Iar cei căsătoriți știu prea bine ce înseamnă asta. Bateria se încarcă într-o oră, un led îți indică când aparatul e gata de atac, așa că ceea ce-ți rămâne de făcut e doar să te razi! Philips Series 7000 te ajută! ”

Cătălin Oprișan

poza1

Aparatul de tuns barba BT7210/15 il gasiti aici ➜ https://www.badabum.ro/aparate-de-tuns/philips/55836-bt7210-15/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Administrator

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

8 cele mai bune seriale thriller

Întâmplări reale şi poveşti fictive, suspans şi dragoste, personaje puternice şi actori celebri - iată cum arată unele dintre cele mai bune seriale thriller pe care trebuie neapărat să le vezi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?