Home / All / La revedere, Motorola

La revedere, Motorola

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lenovo a declarat in cadrul CES prin Rick Osterloh (CEO Motorola) ca va unifica cele doua divizii de telefoane mobile sub numele de Lenovo. Numele Motorola, asociat cu primul telefon mobil si celebru prin telefonul ultra-subtire Razr (echipat cu tonul de apel „Hello, Moto”), va disparea in curand de pe produse. In locul lui va sta „Moto by Lenovo”.

Brand-ul Moto al Motorola urmeaza a fi folosit doar pe dispozitivele din gama de varf iar pentru celelalte va fi folosit brand-ul propriu: Vibe. Numele Motorola in sine nu va disparea cu totul, ci va fi pastrat la nivel corporatist ca o divizie a Lenovo, care urmeaza sa fie responsabila intreg segmentul de telefoane mobile din cadrul Lenovo.

Lenovo, care a achizitionat Motorola Mobility in 2014 de la Google, declarase initial ca scopul era de a proteja si dezvolta Motorola ca si brand. Cu toate acestea, datorita scaderii in popularitate a dispozitivelor Motorola, Lenovo a hotarat sa-si foloseasca propriul nume ca brand, pastrand, in schimb, si logo-ul iconic „M” al Motorola.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About admin

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Lasă un răspuns