Home / All / HTC One A9 – Un smartphone care reuseste sa faca toate lucrurile importante pentru tine

HTC One A9 – Un smartphone care reuseste sa faca toate lucrurile importante pentru tine

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

a9

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Ei bine nu! Iata un Smartphone care reuseste sa faca toate lucrurile importante pentru tine – HTC One A9.

Descarci filme, muzica si imagini de 2 ori mai rapid si incarci bateria cu 40% mai repede, datorita tehnologiei Qualcomm Quick Charger 2.0. Quick Charger 3.0. In plus, te conectezi rapid cu Android 6.0 Marshmallow.

Poti vedea stirile, feed-urile sociale, muzica sau imaginile  pe care ti le doresti intr-un singur loc cu HTC BlinkFeed si il poti personaliza exact cum vrei tu cu HTC Theme.

FINGER

Cumparaturile sunt foarte simplu de facut! Nu trebuie sa-ti cauti portofelul, caci poti plati cu o simpla atingere pe telefon, datorita senzorului de amprenta. HTC One A9 este unul dintre primele telefoane care îţi permit să îţi foloseşti amprenta pentru autorizarea achiziţiilor, cu Android Pay.*

Dar, sa nu uitam de fotografii. Acestea ies incredibile datorita stabilizarii optice a imaginii (OIS) si tehnologiei de focalizare asistata de laser.

FOTO

Htc One A9 silver, are o carcasa metalica extrem de subtire, cu finisaj elegant, protectie completa Corning® Gorilla® Glass si memorie extensibila prin card SD si il gasesti aici.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?