Home / All / Gadgetul care transformă televizorul în computer!

Gadgetul care transformă televizorul în computer!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nu mai vrei să iei laptopul de la serviciu sau, într-o zi, l-ai uitat acasă şi ai nevoie urgent de informaţiile importante din el? Ei bine, o asfel de situaţie nu mai este una generatoare de stres. Pentru că există o soluţie foarte practică şi la îndemână: Micro PC Compute Stick de la Intel, un gadget care transformă automat orice monitor sau televizor cu HDMI într-un computer complet funcţional!

Măsoară doar 10 cm și este noutatea absolută în materie de computing. Poate fi conectat la orice monitor sau televizor cu HDMI iar pentru el nu-ți trebuie decat un mouse și o tastatură cu conexiune Bluetooth.

Asadar, acasă, la birou sau oriunde ai un display HDMI, cu Micro Pc Compute Stick și cei 8GB de memorie ai acces la datele tale non stop. Poți trimite e-mail-uri, poţi naviga pe internet, poti vorbi pe chat cu prietenii, intr-un cuvant poţi face tot ceea ce reuşeşti cu un sistem de operare Linux.  În plus, cu slotul micro SD inclus, ai spațu de stocare suplimentar ce-ţi permite sa accesezi documentele mai repede și mai simplu.

Mai multe specificații gasești pe badabum.ro, unde îl poti achiziționa la doar 539 lei.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About admin

Check Also

Nu-i șampon, e aspirator 3în1: Wet&Dry Bosch – nu contează dacă murdăria este umedă sau uscată!

Aspiratoarele Bosch AquaWash&Clean din Seria 4 sunt multifuncționale: spală covoarele, aspiră lichidele și toate tipurile …

Lasă un răspuns