Home / All / Află ce poți să faci cu un Huawei P8 în vacanță!

Află ce poți să faci cu un Huawei P8 în vacanță!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

h

Să „te dai mare”. Da, ai citit bine! De ce să nu te lauzi cu un telefon recent lansat pe piată, pe care nu multa lumea îl deține. În plus, ai cu ce! Design-ul este unul simplu, dar, cu toții știm că frumusețea constă în simplitate.

Huawei P8 are un diplay de 5.2 inch, rezoluție FULL HD și o grosime de doar 6,4 mm. Iar daca nu știai, este cu 1 mm mai subțire decat iPhone 6. Noul model este dintr-o singură bucată de aluminiu finisat cu marginile carcasei rotunjite, ce îi oferă un aspect „WOW”.

Sa faci cele mai spectaculoase fotografii și capturi video! Nu ai cum să pleci în vacantă fără să imortalizezi absolut toate locurile vizitate și momentele frumoase petrecute! Pentru asta, Huawei P8 are o cameră frontală de 13 megapixeli cu stabilizator optic. Dar, asul din maneca îl reprezintă prezența unui pixel alb suplimentar, ce creează un spectru RGBW care oferă o reproducere mai bună în fotografii.

Să stai tot timpul conectat! Cu siguranță prietenii tăi sunt curiosi să știe cum te distrezi în vacanță. Ține-i tot timpul la curent cu poze și filmulețe postate pe site-urile de socializare. Bateria telefonului este ultimul lucru care ar trebui să te preocupe. Huawei a prelungit autonomia bateriei introducând un firewall de consum prin care identifică aplicațiile care ruleaza în background și care consumă bateria în mod constant. Totodată, display-ul se laudă cu un consum destul de mic, oferind o autonomie medie de circa 32 de ore.

Distracția este distracție, dar… nu uita să-ți suni părinții ! Cât de mare ai fi pentru ei ramai copil și s-ar bucura să știe că totul este „în regulă” cu tine! Cu noul gadget, ai două antene pentru semnal ce comută inteligent între ele în momentul în care blochezi cu degetul semnalul telefonului. Așadar, scuza „nu am avut semnal” nu mai este plauzibilă.

Mai multe specificații tehnice despre Huawei P8 Lite găsești pe Badabum.ro, unde cu siguranță vei rămâne plăcut surprins de raportul calitate/preț al noului gadget.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Despre Badabum

Suntem o echipă profesionistă, cu experiență de peste 10 ani în comerț electronic, al cărei scop a fost de la început crearea unei companii cu capital românesc 100%, care să răspundă nevoilor clienților, aplicând cele mai înalte standarde. Blog-ul Badabum își propune să ofere în permanență sugestii, recomandări și informații utile în materie de electronice și electrocasnice. Întreg conținutul de pe acest blog este creat pentru a-ți oferi răspunsuri relevante la orice posibile întrebări sau nelamuriri legate de utilitatea sau modul de funcționare al electronicelor și electrocasnicelor tale preferate. Aici vei găsi informații despre noi lansări de produse, informații de tip how-to sau recomandări practice de la specialiștii noștri.

Check Also

HORIZON lansează Gama 2020 de Televizoare cu Android TV 9.0

HORIZON anunță lansarea pe piața din România a noii game de televizoare pentru 2020, precum …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?